MainGate Glasvezel

Glasvezel is een dunne, sterke draad van glas, die signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden kan versturen. Glasvezel is de drager van de toekomst.

Zakelijk Glasvezel

Met MainGate Media Glasvezel haalt u een infrastructuur in huis waar u jaren mee vooruit kunt. Investeren in een nieuwe verbinding is niet nodig. Glasvezel is leverbaar in snelheden van 10 Mbps om 10 Mbps tot en met 1 Gbps om 1 Gbps Ruim 10x zo snel als ADSL.

Steeds meer applicaties werken via het internet en vergen steeds meer capaciteit van een netwerk. Met MainGate Media Glasvezel kunt u probleemloos alle diensten combineren. Tegelijkertijd grote bestanden downloaden, bellen via internet, VPN connecties leggen met thuiswerkers, PIN transacties verwerken en camera beelden live versturen.

MainGate Media Glasvezel is overal in Nederland beschikbaar. Wilt u weten wat Glasvezel bij u op locatie gaat koste? Kijk dan op de postcode checker, daar vind u de meest actuele prijzen. Mocht er toch geen duidelijke prijs uit komen laat het ons dan weten en wij maken graag een passende offerte voor u. Als u, samen met uw collega ondernemers op een industrieterrein, gebruik wilt maken van de mogelijkheden van MainGate Media Glasvezel en wilt profiteren van het laagste tarief kies dan voor vraagbundeling. MainGate Media heeft ervaring in het initiëren, beheren en uitrollen van dit soort trajecten.

MainGate Media Glasvezel op een rij:
• De uptime van onze zakelijk glasvezelverbindingen zijn 99,9%
• De snelheid is ‘onbeperkt’ en gegarandeerd: ook meer dan 1 Gb/s is mogelijk!
• Al onze verbindingen zijn 1 op 1
• U kunt al uw diensten combineren over één lijn

SME Fiber

MainGate Media SME Fiber is een glasvezel variant dat zeer geschikt is voor thuis- en klein zakelijk gebruik. Net als al onze andere verbindingen is SME Fiber geschikt voor Alarm en PIN over IP, maar ook tot het koppelen van vestigingen (VPN) en onze Interactive TV.

MainGate Media SME Fiber is beschikbaar op locaties waar glasvezel proactief wordt uitgerold. Bij SME Fiber kan veel gebruik leiden tot een iets tragere verbinding.