MainGate Hosting

Bij MainGate Media bent u aan het juiste adres voor diverse hosting diensten, onze servers draaien in één van de veiligste datacenters van Nederland, hierdoor zijn wij en u verzekerd van goede bereikbaarheid van al uw data en of hardware.
 

MainGate Hosted Exchange

Hosted Exchange is een uitgebreid e-mail platform van Microsoft. Naast e-mail heeft u ook de beschikking over een agenda, adresboek, taken en notities. Dit alles kunt u eventueel delen met mede Hosted Exchange gebruikers binnen uw domein. Ideaal voor ondernemingen waar bijvoorbeeld werknemers voor elkaar afspraken moeten maken en zo makkelijk met elkaar kunnen communiceren.

MainGate Hosted Exchange is toegankelijk via webmail en Outlook op uw computer maar kan ook ingesteld worden op uw smartphone. U kan hierdoor overal bij u e-mail, agenda, adresboek, taken en notities waar u ook toegang heeft tot het internet.

MainGate Hosted Exchange op een rij:
• Uw e-mail is altijd en overal bereikbaar
• Uw E-mail gebaseerd op uw eigen domeinnaam!
• De webmail omgeving heeft het uiterlijk van Outlook 2013 op uw computer
• Dagelijks word er een back-up gemaakt van uw gegevens.
• overal ter wereld is uw e-mail, agenda, adresboek, taken en notities bereikbaar
• Uw gegevens zijn ook bereikbaar via een Tablet of Smartphone
 

MainGate Online Back-up

Werken met computers is een gegeven in deze economie. De data die dagelijks opgeslagen wordt is van wezenlijk belang voor een persoon en/of onderneming. Maar bent u ervan bewust dat u data niet altijd veilig is. Wat nu als u uw data verliest door bijvoorbeeld Crashen van uw harde schijf (uit onderzoek blijkt dat meer dan 10% van alle schijven crashen binnen 1 jaar) of door diefstal (1 op de 10 laptops wordt gestolen, slechts 3% wordt teruggevonden)

Voor het ondervangen van dit risico bieden wij MainGate Online Back-up aan. Hiermee maakt u snel en eenvoudig via internet een automatische online back-up van uw bestanden. Wij slaan uw gegevens en documenten veilig op in een groot beveiligd Datacenter in Nederland. Mocht er iets bij u op locatie gebeuren met uw bestanden kunt u makkelijk u bestanden weer terughalen. U kunt het back up systeem zo instellen dat er op vaste tijden een back-up wordt gemaakt van uw bestanden. Zo bent u ervan verzekerd dat dit gebeurd en kunt u zorgeloos werken.

MainGate Domeinnaam registratie

Nu de dag is het erg belangrijk om gevonden te worden op het World Wide Web. Hiervoor heeft u een domeinnaam nodig. Dit is is een unieke naam voor uw website. Met deze unieke domeinnaam kunnen personen of klanten uw vinden op het internet. Daarnaast kunt u met uw domeinnaam e-mails versturen en ontvangen.

MainGate Webhosting

Wilt u uw website hosten? Dan kan dat met MainGate Webhosting. Met MainGate Webhosting is uw website 24/7 bereikbaar.

Interesse

Heeft u interesse en wilt u meer informatie over onze hostingdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.