MainGate Managed Mobile

MainGate Managed Mobile is een samenstelling van de functies van MainGate Managed VoIP en MainGate Mobile. Met MainGate Managed Mobile is het mogelijk om ons Managed VoIP product te gebruiken op u mobiele telefoon.

Alle functies die beschikbaar zijn op MainGate Mobile zijn ook beschikbaar voor MainGate Managed Mobile.
Daarnaast zijn er een aantal specifieke MainGate Managed Mobile functies:

Het is mogelijk om verschillende afzendnummers te gebruiken bij uitgaande oproepen.

Het is mogelijk met een MainGate Managed VoIP gebruiker ingelogd te zijn op uw mobiele en vaste toestel. Binnenkomende oproepen gaan dan op beide toestellen tegelijkertijd over. Uitgaande oproepen kunnen van beide toestellen opgezet worden.

Het is met MainGate Managed Mobile samen met MainGate Managed VoIP mogelijk om de bereikbaarheid op 2 verschillende niveaus in te vullen: op organisatie- en medewerkersniveau.

MainGate Managed Mobile is alleen te bestellen zonder belbundels. Er kan gekozen worden worden voor Managed Mobile en Managed Mobile Complete. Bij MainGate Managed Mobile Complete zit een MainGate Managed VoIP gebruiker inbegrepen. De abonnementen zijn uit te breiden met de Add-ons Data en SMS pakketen welke ook bij MainGate Mobile kunnen worden afgesloten. Zie voor de productenomschrijving MainGate Mobile .

Advies op maat

Wij adviseren u graag of onze MainGate Managed Mobile oplossing de beste oplossing is voor u. Wij maken graag met u een afspraak (telefonisch of persoonlijk) om u hierover te adviseren. Vul ons contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.